SNIMANJE KANALIZACIJE

Video inspekcija kamerom u boji same kanalizacije – cevi prečnika od Ø20 do Ø300mm.

  • Prečnik glave kamere od  Ø10 – Ø32mm
  • Efikasno i precizno određivanje uzroka začepljenja i oštecenosti ili devijacije kanalizacione cevi.
  • Jasno definisanje potrebnih radova da bi se cev dovela u funkcionalno stanje.
  • Efektivna dužina snimanja-ulaska u cev je 30m.

Hiljade zadovoljnih korporativnih i privatnih klijenata u Banjaluci, najniže cene, brz izlazak na teren, brzo rešavanje svih kanalizacionih i vodoinstalaterskih problema su samo neki od razloga zašto smo jedni od lidera u regionu.
Sarađujemo sa ogromnim brojem velikih i malih kompanija, kao i mnogo skupština stanara u zgradama Banjaluke i užoj okolini. Vodomont poseduje najsavremenije mašine i tehnologiju za odgušenje kanalizacije, po svim svetskim standardima.

Treba Vam više informacija  – kontaktirajte nas!

Da biste bili rasterećeni bilo kakve brige oko zapušenja vertikalnih ili horizontalnih kanalizacionih cevi, odnosno da biste znali o čemu treba da vodite računa da ne bi došlo do zapušenja. Slivnika, sudopere, kade ili lavaboa, potrebno je da uložite svega nekoliko hiljada dinara i to u preventivno snimanje kanalizacije mikrokamerom.

Na taj način ćete dobiti sve neophodne informacije o potencijalnim problemima, te ćete moći na vreme i da ih rešite, kako ne biste došli u situaciju da morate mnogo više novca da izdvojite za odgušenje kanalizacije.

Pored toga što se u ponudi nalazi preventivno, snimanje kanalizacije kamerom može biti izvršeno i zarad dijagnostikovanja problema u funkcionisanju kanalizacionog sistema određenog objekta, koji se već javio i koji ometa funkcionisanje stanara.

Takođe se i takozvano kontrolno snimanje nalazi u ponudi, jer je potrebno svakako proveriti stanje kanalizacionih cevi sa vremena na vreme.

snimanje-kanalizacije

+387 65 607 747  POZOVITE ODMAH